tårar..

kanske dags att skriva nått igen...
har inte haft nån motivation för att skriva förens nu.. och egentligen har jag inte det nu heller. men har man en blogg så får man väl skriva lite iallafall...

ännu en helg är ju över.. vi hade lite tjejförfest här hemma i fredags med massa snack.. =) sen vidare till kåren där jag va snäll nog att informera vakterna om att jag är hjärnan bakom verksamheten och att emma är verksamheten.. =)
va lite folk på kåren fast det va CSN helg vilket va konstigt men jag hade som vanligt skoj.
tror att de är så att man får så roligt som man gör det. =)
sen så hände väl både det ena och det andra men va man inte där så förtjänar man nog inte att veta allt. =)
kom hem nångång där på natten och hittade camilla gråtandes i soffan så det blev att sitta där och gråta med henne ett tag..
snackade om sånt som jag inte snackat om på länge och grät över sånt som jag inte gråtit över på länge.. sånt som jag inte trodde att jag kunde gråta mer över...
det som jag inte vill gråta mer över.
men det va skönt att bara gråta ett tag. ibland så behöver man bara de.

igår så va det melodifestivalskväll hos björn och robin som gällde.. trevligt att sitta där och snacka lyssna på musik och bara ta det lugnt. gillar dom där grabbarna jag.
skider hann vi också med att kolla på.. =)

idag däremot så va världen lite emot mig. åkte till ica maxi och handlade och sen skulle jag hämta upp camilla, men på vägen dit så fick jag punktering. ringde min bror och hoppades på att han skulle vara i stan och kunde hjälpa mig men icke.. men som tur va så kom det några snälla människor och hjälpte mig att byta däck. =)
men eftersom jag inte vill köra med ett sommardäck i det här vädret så missade jag mötet i stallet idag.. men men det är sånt som händer.
ikväll så blir det innebandy.. KFUM Falun mot mitt kära Enviken. =) blir som vanligt skoj att kolla på mitt favvo innebandylag. =)

nej nu ska jag nog ta och läsa lite =)

xoxo