rockkväll..=)

dagens slumpade låt blir still waiting- sum 41 har ju lyssnat på jullåtar hela dagen på jobbet så nu får det bli lite annat så att man inte tröttnar..=)

har haft en bra helg, som vanligt.
i fredags va det förfest hoa Lina med henne, Camilla och ljud och musik.. som vanligt va min eviga vapendragare Emma med, men det behöver jag väl inte lägga till längre..=)
tredje helgen i rad med ljud och musik, trevligt trevligt tycker jag.. dom är goa grabbar dom där..=)
sen drog jag med dem till kåren, emma hon gick hem eftersom hon inte mådde så bra..
på kåren va det Rockkväll. och jag älskar rock kvällarna.. dom är typ det bästa på kåren.
då är det för engångs skull riktigt bra musik.
synd att det finns så många som är så otroligt tråkiga och inte inser vad dom missar.
tycker att kåren skulle kunna byta ut många av deras andra teman och ha fler rockkvällar. för många andra teman är enligt mig tråkiga. fast sen så är det väl så att dom inte ens räknar rockkvällarna som temakvällar vilket är synd. för dom som jobbade va så grymt bra klädda och dom hade verkligen ansträngt sig för att det skulle vara rockigt.. ME LIKE IT ALOT.
umgicks med ljud och musik hela kvällen, vilket är lite ovanligt när det gäller mig eftersom jag ofta flyter runt. men jag antar att jag inte hittade några andra som va roliga att umgås med..=)

sen kom lördagen, upp vid kvart över 6 för att åka till stallet. dit och hade stalljour och det gick som vanligt bra.. det funkar att vara i stallet fast man är trötter som få..=)
hem och sova lite mer eftersom 4 timmar inte räcker långt för mig.
vakande igen och fixade och donade en del innan jag hämtade upp Emma och drog med mig henne ut till Paradiset för att kolla på innebandy..=)
och bra gick det för mitt kära Enviken.. vann över KFUM Falun med hela 12-2... och min kära bror gjorde jag till och med två mål, hör inte till det vanliga..
men kanske va så att han försökte styla lite eller nå sånt.. haha..=P

efter innebandyn så blev det att åka in till stan igen och bowla med johan, Veronica, Daniel och Emma.. jag kom tvåa och det har nog aldrig gått så bra för mig som det gjorde den här gången.. haha.. sjukt nöjd..=P
klockan 21 va det bio som gällde för mig och emma.. vi kollade på New Moon..
och visst va den trevlig, men inte lika bra som ettan. känndes lite som att det va en mellan film, som att det ska byggas på med en tredje film. vill ha lite mer action, va lite väl gulligull tycker jag. men men.
ändå glad att jag såg den.=)

idag så har jag jobbat på vi tre med frida..=) julskyltningsöppet hade vi så det va en massa julmackor och lussekatter som gällde..=)
inte många minuters lugn och ro på hela dagen så nu är jag lite död.
därför skippade jag myset med klassen och stannade hemma och kollar på El Classico istället.
sen blir att åka ut till enviken för att lämna bilen till mamma, och då blir det att sova kvar där ute..=)

nej nu börjar andra halvlek.. så ciao.

xoxo